Sadan vuoden päästäkin muisteltais

Turun työväenopiston sarjakuvakurssi palaa kerta toisensa jälkeen kummittelemaan tässä blogissa! Kevään kurssin lopputyönä julkaistiin Kansallissarjakuva-nimellä kulkeva pienlehti, johon päätin tehdä lyhyen MTO?-novellin. Lehden teemana oli tietenkin tänä vuonna ah niin ajankohtainen Suomi 100 vuotta.

Vaikka lopputyön deadline oli tiedossani yhtään liioittelematta kuukausia etukäteen, tuli novellin toteuttamisessa turhan kiire, mutta joo joo, sitähän se kaikki on. Toivottavasti saatte silti kiksit Pian ja Petrin kirjanäyttelypuuhastelusta! Tulevaisuudessa Lappi & Lappi aikovat tuottaa enemmänkin novelleja ja olemme jo nyt suunnitelleet sarjakuvaromaanien tekemistä Teräsrautelan porukasta. Seuraavaksi tähtäimessä Turun Sarjakuvakerhon vuosittainen antologia, jonka deadline myös lähenee uhkaavaa vauhtia…

Sadan_vuoden_päästäkin_01_nettiin

Sadan_vuoden_päästäkin_02_nettiin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *