Sarjakuvakissat Gattus ja Miles

Tähän mennessä emme ole onnistuneet tunkemaan yhtä ainoaa kissaa MTO?:hon, mikä on huomattava puute missä tahansa sarjakuvassa. Toisaalta Turussa on ennenkin osattu yhdistää kissat ja kirjasto toisiinsa, joten ehkä meidän kannattaa suosiolla pysytellä omalla reviirillämme. Emme onneksi joudu elämään ilman kissoja, sillä kotonamme asustelee kaksi aivan ihastuttavaa purrikkaa, joiden karvoja saa aina töiden skannaamisen jälkeen olla digihinkkaamassa pois.

Apuri_Gattus

Kuten hiukan suttuisesta kuvasta näkee, on sarjakuvakissa Gattus ollut mukana laadunvalvonnassa aivan MTO?:n alusta alkaen. Gattus on täysin musta maatiaiskissa, joka täytti juuri vähän aikaa sitten kahdeksan vuotta.

Apuri_Miles

Tässä kuvassa taas mustavalkoinen sydän sykkii, sillä ihastuttava Miles ei tyydy pelkästään tarkkailemaan vaan tunkee mukaan asti. Milesilla on myös paha tapa hypätä pöydälle juuri silloin, kun yrittää tussata jotain epäolennaisia yksityiskohtia kuten silmiä tai käsiä. Jos piirrostyylistä on siis valittamista, niin voi avautua Milesille suoraan.

 

Mihinkään liittymättömänä sivuhuomautuksena: Tom of Finland -leffan Touko Laaksonen käyttää samanlaista piirrustusalustaa kuin allekirjoittanut. Ei mulla muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *