Aineistopoistot vol. 1

Aina välillä tulee joku hyvä (?) idea stripiksi sellaisesta biisilainauksesta, joka ei ole kovin helposti tunnistettava. Tämän stripin lainaus on sinänsä erittäin tunnetusta kappaleesta tunnetulta artistilta, mutta toisen säkeistön keskivaiheilta. Lappi & Lappi aina välillä debatoivat siitä, onko jokin lyriikka käyttistä vai ei, ja tämä vähän jakoi mielipiteet. Itse (lue: piirtäjä-Lappi) antaisin sille amerikkalaisittain luokituksen C+, eli ei käyttistä vaikka biisi itsessään on A+. Kuuluuko lukijoilta eriäviä mielipiteitä?

Luonnon_omin_keinoin_muoks

2 vastausta artikkeliin ”Aineistopoistot vol. 1

  1. No enpä tunnistanut, mutta en kyllä tunne biisiäkään, googlata piti. Bändi on kyllä tuttu.

    Sanoitte, että ideoita otetaan vastaan, joten tässäpä yksi. Toinen hahmoista syö kakkua/pizzaa/mitä ikinä, ja toinen kysyy, että pitäisikö jo lopettaa se syöminen. Toinen tähän, että joo, on jo ihan täynnä mutta kun on niin hyvää, ja loppukaneettina kyseiselle kakulle/pizzalle/mikäsenyton että ”mä tykkään susta niin että halkeen”.

    • Ahhahaa, aivan nerokasta! Kiitos idiksestä, toi on ihan käyttistä. Kreditoidaan sut sit, kun saadaan jotain valmista kasaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *