Aineistopoistot vol. 1

13.06.2017 - 15:41 | Kategoriassa: Aineistopoistot, Yleinen 

Aina välillä tulee joku hyvä (?) idea stripiksi sellaisesta biisilainauksesta, joka ei ole kovin helposti tunnistettava. Tämän stripin lainaus on sinänsä erittäin tunnetusta kappaleesta tunnetulta artistilta, mutta toisen säkeistön keskivaiheilta. Lappi & Lappi aina välillä debatoivat siitä, onko jokin lyriikka käyttistä vai ei, ja tämä vähän jakoi mielipiteet. Itse (lue: piirtäjä-Lappi) antaisin sille amerikkalaisittain luokituksen C+, eli ei käyttistä vaikka biisi itsessään on A+. Kuuluuko lukijoilta eriäviä mielipiteitä?

Luonnon_omin_keinoin_muoks

Kommentit

2 vastausta aiheeseen “Aineistopoistot vol. 1”

  1. Kati on (13.06.2017 - 17:38) 17:38

    No enpä tunnistanut, mutta en kyllä tunne biisiäkään, googlata piti. Bändi on kyllä tuttu.

    Sanoitte, että ideoita otetaan vastaan, joten tässäpä yksi. Toinen hahmoista syö kakkua/pizzaa/mitä ikinä, ja toinen kysyy, että pitäisikö jo lopettaa se syöminen. Toinen tähän, että joo, on jo ihan täynnä mutta kun on niin hyvää, ja loppukaneettina kyseiselle kakulle/pizzalle/mikäsenyton että ”mä tykkään susta niin että halkeen”.

  2. petriruusunen on (14.06.2017 - 1:16) 1:16

    Ahhahaa, aivan nerokasta! Kiitos idiksestä, toi on ihan käyttistä. Kreditoidaan sut sit, kun saadaan jotain valmista kasaan 😀

Jätä vastaus