Yksi ehkä onnen saa, osa 1/23

28.11.2017 - 16:08 | Kategoriassa: Novelli, Yksi ehkä onnen saa

Lappi & Lappi ovat aiemminkin väsänneet pari 2– ja 3-sivuista Mistä toi on? -novellia, mutta nyt moninkertaistetaan sivumäärä kertaheitolla. Tai oikeastaan yhdistetään nuo kaksi lukua, sillä upouusi ja tekijänsä äärirajoille ajava Yksi ehkä onnen saa, toinen voi sen kadottaa –novelli on 23-sivuinen action-eepos kirjastotyön ystäville! Tämä stoori on vain käsikirjoittaja-piirtäjä-Lapin nimissä, mutta kyllä se toinenkin Lappi auttoi tämän tekemisessä. Suurkiitos oivaltavista kommenteista ja käsikirjoituksen yhteispohtimisesta!

Yksi ehkä onnen saa… sijoittuu lähimenneisyyteen, viimekesäisille Jyväskylän kirjastopäiville. Maallikko voisi luulla, että kirjastopäivillä lähinnä istutaan luennoilla ja kehitetään ammattitaitoa. Yeah right, kirjastoduunarit menee sinne ryyppäämään ja naimaan (sarjakuvan tekijä ei tosin ole koskaan kyseisessä tapahtumassa käynyt, joten tämä on ”taiteilijan” tulkinta)! Ekalla sivulla vasta haaveillaan nautintoaineista, mutta odottakaa vaan…

Yksi ehkä onnen saa 01

Seuraava osa