Nyt on siistii! Mistä toi on? Turun pääkirjaston seinässä

Joskus pääsee ihan sattumalta tekemään tosi kivoja juttuja, joista on iloa itselle ja läheisille. Joskus taas pääsee tekemään MONTA METRIÄ KORKEAN VALOMURAALIN YHTEEN TURUN VIERAILLUIMMISTA RAKENNUKSISTA!!! Tekisi mieli laittaa vielä lisää huutomerkkejä, mutta se kielisi jo jonkinasteisesta mentaalisesta ylirasitustilasta.
Valomuraali

Mut joo, Turun Sarjakuvakerhon kautta pääsimme mukaan aivan älyttömän upeaan projektiin, jossa Turun keskustaa elävöitetään valoprojisoinneilla. Pariskunnan Lappi & Lappi teos ”Otan mukaan mitä tarvitsen” on yksi kuudesta upeasta kuvasta. Muut tekijät ovat Tuuli Hypén, Tuomas Myllylä, Tero Kourula, Outimaija Hakala ja Johanna Jasmine. Kuvat vaihtuvat päivän välein, joten tervetuloa viikoksi Turkuun seinää tuijottamaan!

… Ja kiitokset kirjaston seinässä komeilevasta korvamadosta voi osoittaa Suurlähettiläät-yhtyeen Juha Pöyhöselle ja Kari Hurrille, joilta sanoitus on peräisin.

Yksi vastaus artikkeliin ”Nyt on siistii! Mistä toi on? Turun pääkirjaston seinässä