”Näin se menis” pääsi Sarjainfoon

Tuoreimman Sarjainfon strippisarjakuvateemaisessa numerossa käsiteltiin Kuukauden kotimainen -ilmiötä, ja ilo oli tietysti suuri kun Mistä toi on? oli pyytämättä ja yllättäen päässyt kuvituskuvaksi! Jossain matkan varrella rikkinäinen puhelin oli kuitenkin pätkinyt pahemman kerran, ja sarjakuvamme sai uuden nimen. ”Näin se menis” on toki ihan hieno, mutta taidetaan pitäytyä vanhassa vaihtoehdossa ainakin toistaiseksi. Mut hei, jos googletit meidät artikkelin perusteella, niin tervetuloa lukemaan hyviä sarjiksia!

Sarjainfo_2018_2_nettiin

3 vastausta artikkeliin ””Näin se menis” pääsi Sarjainfoon

    • Oho, päätoimittaja on Flashiakin nopeampi ja ehti kuitata oikaisupyynnön ennen kuin se oli esitettykään (piti nimittäin laittaa sähköpostia, mut ensin piti avautua aiheesta blogissa)! Tällaista suoraselkäisen supersankarimaista toimintaa tuskin voi edes olettaa muualta kuin sarjakuvaan erikoistuneen lehden toimitukselta. Iso peukku ja kiitoksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *