Hahmoja ja strippejä, osa 2

Mistä toi on? -sarjiksen hahmoesittelyn ensimmäisessä osassa aivan selkeästi luvattiin keski-ikäisiä miehiä, joten tässä niitä olisi! Teräsrautelan kirjastossa on työskentelee Pian ja Camillan kanssa Petri Ruusunen:Pia ja Petri

Vehmaalta kotoisin oleva pitää kirjojen lisäksi jalkapallosta ja oluesta, ajan viettämisestä suvun kesken ja tasaisen tylsästä elämästä.

Petrin sukuaPetri haluaa myös auttaa lähimmäisiään, joten välillä esimerkiksi Pian lapsi Elisa on Petrin hoiteissa, ja välillä kirjastotäiden kautta tutuksi tullut perheenisä Ossi saa apua projekteissaan:

Ossi

Petrin tasaista tylsyyttä tosin välillä ravistelee Harri Litmanen, joka ei kaikkien onneksi ole töissä kirjastossa. Harri on Petrin on-off-eksä, joka tekee videotaidetta, valvoo öisin liian pitkään ja kertoo mielellään huonoja vitsejä. Myös Harri pitää jalkapallosta ja oluesta!

Petri ja Harri

Harrin äiti Leila on vuosien varrella tottunut poikansa toilailuihin ja suhtautuu niihin nykyisin kevyen huvittuneesti.

Leila

Tässähän tätä väkeä jo on! Muutama vakituinen sivuhahmo jäi mainitsematta ja kaikkien hahmojen kuvaus jäi aika yleisluontoiseksi, mutta on tässä vähän suuntaviivoja kuitenkin. Biisilainauksien laukomisen lisäksi pyrimme aina kirjoittamaan mukaan juonia ja hahmonkehitystä, joten ruuduissa tuppaa välillä olemaan tungosta. Eipä tuo menoa haittaa, tervetuloa kuitenkin tutustumaan Teräsrautelan kirjaston työntekijöiden ja heidän läheistensä elämään!

Kirjastotrio