Oulu kutsuu, ja voi mitä kaikkea siellä onkaan!

Marraskuu on hämmästyttävän kiireistä aikaa sarjakuvatoiminnan kannalta, sillä peräkkäisinä viikonloppuina on sekä periturkulainen perseilytapahtuma Necrocomicon että Oulun sarjakuvafestarit, jotka ovat ihan oikealta vaikuttava tapahtuma (kai sielläkin perseillä saa). Tuplafestareiden johdosta tällä viikolla (eikä varmaan seuraavalla) en ehdi tussata lisää novellia, yhyy!

Jos kuitenkin satut vaikuttamaan Oulussa päin tai aiot muuten käydä siellä viihtymässä tulevana viikonloppuna, niin tule moikkaamaan Mistä toi on? -sarjakuvan tekijöitä! Oulussahan on vaikka mitä kivaa! Ihan ensimmäiseksi aiomme hörhöillä julkaisijamme Pokuton PANOPTICON-tapahtumassa Snooker Timessa, torstaina klo 17 lähtien. Siellä on Pokuton tekijöiden yhteisnäyttely, jossa meiltä on esillä novelliprinttejä. Pokutolla on myös yhteisnäyttely Oulun pääkirjastossa 22.11.-10.12., siellä taas keskitytään strippisarjakuvaan.

Varsinaisilla festareilla päivystämme lähes koko viikonlopun Turun Sarjakuvakerhon pisteellä Sarjakuvakeitaalla, ja lisäksi me olemme osa ohjelmaa, ooh wau! Lauantaina klo 11.35 meidän pitäisi löytää Laiturille, toivottavasti osaamme hortoilla oikeaan suuntaan oikeaan aikaan. Jotain kivaa siellä höpistään, saas kattoo! Kun on alkuun päästy -kirjaa on myynnissä Pokuton ja Turun Sarjakuvakerhon pisteellä, sarjiskerhon pöydällä on lisäksi kaupattavana Turku Prideen tehtyjä kortteja.

Hirveesti tekstiä, joten loppukevennyksenä aiemmin sometettu Borat-Harri. Diggailkaa tässä välissä meistä Facebookissa ja/tai Instagramissa tai käykää lueskelemassa sitä varsinaista strippiä varsinaiselta kotisivulta.

Borat-Harri_blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *